Menu GRUPOS
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ALÉRGENOS:

1. Cereales con gluten | 2. Crustáceos | 3. Huevo | 4. Pescado | 5. Cacahuetes | 6. Soja | 7. Leche | 8. Frutos con cáscara | 9. Apio | 10. Mostaza | 11. Sésamo | 12. Sulfitos | 13. Altramuces | 14. Moluscos.
MENÚ GRUPOS A COMPARTIR (a partir de 8 comensales)


 

 

CENTRO DE MESA A COMPARTIR

  • TIRADITO JAPONES DE SALMON CON LEMON GRASS, LIMA Y ARROZ TOSTADO

(4-12)

  • CAUSA DE CALAMAR & GAMBÓN CON PATATA & AJI AMARILLO

     (1-2-3-4-7-11-14).   

  • MULADOR DE TOMATE EN CONSERVA CON FETA, CAPELLÁN A LA LLAMA, ALBAHACA & ACEITUNAS KALAMATAS

      (1-4-7-11-12).

  • FALAFEL   CON YOGUTH GRIEGO, ENELDO & HIERBABUENA

      (1-7-11).

  • POLLO COREANO CRUJIENTE  CON SALSA AGRIDULCE , JENGIBRE & LIMON

      (1-6-11).    

  • DIM SUM THAI  LONGANIZA CASERA DE CHIANG MAI & KHAO MAN GAI

      (2-3-4-14).    

  • TIKA MASALA  CARRILLADA DE CERDO & ANACARDOS, SERVIDO CON ARROZ JAZMIN

      (2-3-4-14).      

 

 

BEBIDA, POSTRE Y CAFÉ NO INCLUIDOS

VERMUTHS, CÓCTELES, LICORES, VINOS DE NUESTRA BODEGA & OTRAS BEBIDAS, NO ESTÁN INCLUIDAS EN EL PRECIO.

SERVIDO A MESA COMPLETA (NUESTRO MENU NO ADMITE MODIFICACIONES)

 

PRECIO POR COMENSAL:   42.5€

 

 

 

(POSTRE Y BEBIDAS NO INCLUIDAS).
SERVIDO A MESA COMPLETA

 

SERVIDO A MESA COMPLETA (NUESTRO MENU NO ADMITE MODIFICACIONES)

 

 

 

                        (TODOS NUESTROS PESCADOS HAN SIDO PREVIAMENTE CONGELADOS A TEMPERATURAS INFERIORES A -20º)

Cumplimos estrictamente con toda la normativa vigente en materia de seguridad alimentaria, por las características de instalación, manipulación y elaboración del establecimiento, no es posible excluir la presencia accidental de trazas de alérgenos. Para más información consulte con nuestro personal, estará encantado de atenderle.

 

Los menús ofrecidos, tienen una orientación y no tendrán que coincidir por completo con los que se sirven el día de la reserva. Cualquier variación siempre respetará el diseño del menú ofrecido e intentará ajustarse a su contenido original tanto como sea posible.

The menus offered, have an orientation and will not have to coincide entirely with those served on the day of the reservation. Any variation will always respect the design of the offered menu and will try to adjust to its original content as much as possible.

 

 

 



		

 

ALÉRGENOS:

1. Cereales con gluten | 2. Crustáceos | 3. Huevo | 4. Pescado | 5. Cacahuetes | 6. Soja | 7. Leche | 8. Frutos con cáscara | 9. Apio | 10. Mostaza | 11. Sésamo | 12. Sulfitos | 13. Altramuces | 14. Moluscos.
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CENTRO DE MESA A COMPARTIR

  • TIRADITO JAPONES DE SALMON CON LEMON GRASS, LIMA Y ARROZ TOSTADO

(4-12)

  • CAUSA DE CALAMAR & GAMBÓN CON PATATA & AJI AMARILLO

     (1-2-3-4-7-11-14).   

  • MULADOR DE TOMATE EN CONSERVA CON FETA, CAPELLÁN A LA LLAMA, ALBAHACA & ACEITUNAS KALAMATAS

      (1-4-7-11-12).

  • FALAFEL   CON YOGUTH GRIEGO, ENELDO & HIERBABUENA

      (1-7-11).

  • POLLO COREANO CRUJIENTE  CON SALSA AGRIDULCE , JENGIBRE & LIMON

      (1-6-11).    

  • DIM SUM THAI  LONGANIZA CASERA DE CHIANG MAI & KHAO MAN GAI

      (2-3-4-14).    

  • TIKA MASALA  CARRILLADA DE CERDO & ANACARDOS, SERVIDO CON ARROZ JAZMIN

      (2-3-4-14).      

 

 

BEBIDA, POSTRE Y CAFÉ NO INCLUIDOS

VERMUTHS, CÓCTELES, LICORES, VINOS DE NUESTRA BODEGA & OTRAS BEBIDAS, NO ESTÁN INCLUIDAS EN EL PRECIO.

SERVIDO A MESA COMPLETA (NUESTRO MENU NO ADMITE MODIFICACIONES)

 

PRECIO POR COMENSAL:   42.5€

 

 

 

(POSTRE Y BEBIDAS NO INCLUIDAS).
SERVIDO A MESA COMPLETA

 

SERVIDO A MESA COMPLETA (NUESTRO MENU NO ADMITE MODIFICACIONES)

 

 

 

                        (TODOS NUESTROS PESCADOS HAN SIDO PREVIAMENTE CONGELADOS A TEMPERATURAS INFERIORES A -20º)

Cumplimos estrictamente con toda la normativa vigente en materia de seguridad alimentaria, por las características de instalación, manipulación y elaboración del establecimiento, no es posible excluir la presencia accidental de trazas de alérgenos. Para más información consulte con nuestro personal, estará encantado de atenderle.

 

Los menús ofrecidos, tienen una orientación y no tendrán que coincidir por completo con los que se sirven el día de la reserva. Cualquier variación siempre respetará el diseño del menú ofrecido e intentará ajustarse a su contenido original tanto como sea posible.

The menus offered, have an orientation and will not have to coincide entirely with those served on the day of the reservation. Any variation will always respect the design of the offered menu and will try to adjust to its original content as much as possible.

 

 

 



		
GROUP MENU
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ALLERGENS:

1. Cereals with gluten | 2. Crustaceans | 3. Egg | 4. Fish | 5. Peanuts | 6. Soy | 7. Milk | 8. Shelled fruits | 9. Celery | 10. Mustard | 11. Sesame | 12. Sulfites | 13. Lupins | 14. Mollusks



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CENTERPIECE TO SHARE

 

  • JAPANESE TIRADITO OF SALMON LEMON GRASS NAM JIM AND GLUTINOUS RICE SALAD

(4-12)

  •  CALAMARI & PRAWN CAUSA CON PATATO & YELLOW AJI

     (1-2-3-4-7-11-14).   

  • MULADOR WITH CANNED TOMATOES FETA CHEESE , CAPELLÁN A LA LLAMA, BASIL & KALAMATAS OLIVES

      (1-4-7-11-12).

  • FALAFEL  WITH GREEK YOGUTH, DILL  & MINT

      (1-7-11).

  • CRISPY KOREAN CHICKEN SWEET AND SOUR SAUCE , GINGER & LIME

      (1-6-11).    

  • DIM SUM THAI  HOMEMADE CHIANG MAI SAUSAGE & KHAO MAN GAI

      (2-3-4-14).    

  • TIKA MASALA  PORK CHEEK & CASHEWS, SERVED WITH JAZMIN RICE

      (2-3-4-14).      

 

DRINKS, DESSERT AND COFFEE NOT INCLUDED 
(VERMOUTH, COCKTAILS, LIQUORS, WINES FROM OUR WINERY & OTHER DRINKS ARE NOT INCLUDED IN THE PRICE)

SERVED TO THE FULL TABLE, OUR MENU DOESN’T ALLOW CHANGES OR MODIFICATIONS.

 

PRICE PER PERSON:   42.5€

 

 

(ALL OUR FISH HAVE BEEN PREVIOUSLY FROZEN AT TEMPERATURES BELOW -20º)

We strictly comply with all current regulations regarding food safety. Due to the characteristics of the establishment’s installation, handling and production, it is not possible to exclude the accidental presence of traces of allergens. For more information, please contact our staff, who will be happy to assist you.

 

 

NO MENU WILL BE MADE IN THE CASE OF INTOLERANCES/ALLERGIES WE RECOMMEND CONSULTING OUR STAFF TO FIND THE MOST APPROPRIATE OPTIONS

 

 

The menus offered, have an orientation and will not have to coincide entirely with those served on the day of the reservation. Any variation will always respect the design of the offered menu and will try to adjust to its original content as much as possible.

 

 

 

ALLERGENS:

1. Cereals with gluten | 2. Crustaceans | 3. Egg | 4. Fish | 5. Peanuts | 6. Soy | 7. Milk | 8. Shelled fruits | 9. Celery | 10. Mustard | 11. Sesame | 12. Sulfites | 13. Lupins | 14. Mollusks



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  • JAPANESE TIRADITO OF SALMON LEMON GRASS NAM JIM AND GLUTINOUS RICE SALAD

(4-12)

  •  CALAMARI & PRAWN CAUSA CON PATATO & YELLOW AJI

     (1-2-3-4-7-11-14).   

  • MULADOR WITH CANNED TOMATOES FETA CHEESE , CAPELLÁN A LA LLAMA, BASIL & KALAMATAS OLIVES

      (1-4-7-11-12).

  • FALAFEL  WITH GREEK YOGUTH, DILL  & MINT

      (1-7-11).

  • CRISPY KOREAN CHICKEN SWEET AND SOUR SAUCE , GINGER & LIME

      (1-6-11).    

  • DIM SUM THAI  HOMEMADE CHIANG MAI SAUSAGE & KHAO MAN GAI

      (2-3-4-14).    

  • TIKA MASALA  PORK CHEEK & CASHEWS, SERVED WITH JAZMIN RICE

      (2-3-4-14).      

 

DRINKS, DESSERT AND COFFEE NOT INCLUDED 
(VERMOUTH, COCKTAILS, LIQUORS, WINES FROM OUR WINERY & OTHER DRINKS ARE NOT INCLUDED IN THE PRICE)

SERVED TO THE FULL TABLE, OUR MENU DOESN’T ALLOW CHANGES OR MODIFICATIONS.

 

PRICE PER PERSON:   42.5€

 

 

(ALL OUR FISH HAVE BEEN PREVIOUSLY FROZEN AT TEMPERATURES BELOW -20º)

We strictly comply with all current regulations regarding food safety. Due to the characteristics of the establishment’s installation, handling and production, it is not possible to exclude the accidental presence of traces of allergens. For more information, please contact our staff, who will be happy to assist you.

 

 

NO MENU WILL BE MADE IN THE CASE OF INTOLERANCES/ALLERGIES WE RECOMMEND CONSULTING OUR STAFF TO FIND THE MOST APPROPRIATE OPTIONS

 

 

The menus offered, have an orientation and will not have to coincide entirely with those served on the day of the reservation. Any variation will always respect the design of the offered menu and will try to adjust to its original content as much as possible.